Rólunk

A Budai Sportoktató Akadémia az 1995-ben kialakított képzési rendszer hagyományaira építve már 22 éve foglalkozik sportszakember képzéssel. A sport és társadalmi környezete azóta sokat változott, és a BSA igyekszik ehhez alkalmazkodva az idei  tanévben is eseményszervezéssel kiegészített új képzésformákat, és ezen belül jól konvertálható ismereteket nyújtani hallgatóinak. 

Az OKJ-s oklevelünket ma Magyarországon mindenhol elfogadják, sőt a rajtunk keresztül ún. Europass kiegészítéssel az EU tagországokban is jogosít munkavállalásra. Filozófiánk lényege, hogy olyan szakembereket képezzünk, akik a versenysporton kívül a szabadidősportban, illetve a sportturizmusban is dolgozhatnak. Éppen ezért, hallgatóink között a fiatalok mellett szívesen látjuk a középkorosztály, sőt a senior korúak képviselőit egyaránt. Végzett hallgatóink között a fogyatékkal élő sportszakemberek (látássérültek, mozgássérültek, siketek) is megtalálhatók.

A BSA olyan sportszakember-képző intézmény, melynek bázisa az ELTE Budai Sportközpontja, ahol az elméleti oktatás mellett több sportágban folynak gyakorlati felkészítő foglalkozások. A 2018/2019-es tanévben is a képzés és az OKJ-s vizsgáztatás a Perfekt Zrt. szervezésében zajlik.

 

 

        Dr. Gáldi Gábor Ph.D.                                                       Dr. Gál Andrea Ph.D.

                BSA igazgató                                                                  Képzésvezető