+36 30 927 01 43 bsatanfolyamok@gmail.com
Sportszervező

A tanfolyam díja:

150.000 Ft

Részletfizetés igényelhető!

Sportszervező
munkatárs

Mivel foglalkozik egy sportszervező?

Sportszervezeteket hoz létre és irányítja azok működését. Sportvállalkozásokat, sportegyesületeket, szakosztályokat, csapatokat és sportolókat menedzsel. Sporttanfolyamokat, edzőtáborokat, sportversenyeket és egyéb sportrendezvényeket szervez. Részt vesz az állami és önkormányzati sportpolitikai célok és feladatok megvalósításában. Projekteket dolgoz ki a sporttevékenység fejlesztésére, pályázatokat készít. Sportlétesítmények menedzsmentjében közreműködik, bővíti, fejleszti a sportszolgáltatásokat, hatékonyan üzemelteti és fejleszti a létesítményt.

Karrier lehetőségek, legjellemzőbb foglalkozások:

Aerobikterem vezetője, fitneszklub vezetője, fitneszterem vezetője, horgászegyesületi vezető, kondicionáló terem vezetője, Mozgásstúdió-vezető, sportegyesület vezetője, sportklub vezetője, sportlétesítmény vezetője, sportosztály vezetője, sport-szakosztályvezető, elnök, szabadidőközpont igazgatója, testépítő és szolgáltató tevékenységet végző egység/szervezet vezetője, uszodavezető, sportszervező, -menedzser, sport-rendezvényszervező, szabadidő-szervező.

A  képzésről

Előreláthatólag a képzés ezután is 1 tanéves formában (2021.október-2022.május) kerül meghirdetésre, ami havonta 1 egész napos szombati elfoglaltságot jelent. A szervezési- és a sportági gyakorlat egész éven át tart egyénileg egyeztetett időpontok szerint. A modulzárók sikeres teljesítése után hallgatóink a szakmai képzés követelményeinek teljesítéséről kiállított tanúsítványt kapnak, mely a vizsgaközpontokban történő képesítő vizsga letételére jogosít.

Jelentkezés

Jelentkezési űrlap kitöltése

14 + 7 =